Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'missing songs'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Knowledge Base / F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • General Poweramp Chatter
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Visualizations
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. v3 build 860 arm-64 Galaxy S10, Android 10, One UI 2.0 Hi All, I believe I have identified a bug concerning playlists. The scenario is as follows: - I have a number of externally created .m3u playlists. - On other music players, such as MusicBee, the playlists are complete and play faultlessly. - On PA, all songs appear correctly in their respective albums/folders and play accordingly. - However, some songs, it seems those with accented characters or with accented apostrophes, fail to show in a compiled playlist which plays faultlessly elsewhere. - The .m3u file log shows each song properly and, as I say, I have no issues with other players. - Therefore, PA seems to have an issue showing songs in externally created .m3u playlists with certain characters. The issue is unique only to playlists and is not replicated across the songs/albums/folders library in general. - Changing the file type to .m3u8 does not solve the problem. I would be very grateful for any guidance and or an appropriate fix.
  2. Where are my songs? I have songs in the SD card that aren't showing up to be played. The FAQ says: Please ensure you have all your folders with music actually checked in Poweramp Settings => Folders and Library => Music Folders. ...but it doesn't show HOW TO DO THIS! Where are the instructions for these things?
  3. I've looked through a bunch of forum topics to find a solution but didn't find a fix, so if someone can help me out here that would be appreciated. I'm not the most tech-savvy and I'm not a programmer, by the way. The closest thread I found was (http://forum.powerampapp.com/index.php?/topic/6258-Poweramp-database-missing-song/) but I still couldn't find the solution to my problem. The problem I'm having, in summary, is: Poweramp is missing songs from playlists. Basic info: * Phone: Samsung Galaxy Note 3, unrooted * Computer: MacBook Pro, Retina * I've used the full unlocked version of Poweramp for years. Had similar problem with missing songs before, that I thought I solved by creating all my mp3 files and playlists exactly the same way. Maybe I just didn't pay enough attention to notice it after a while, but recently I noticed some of my newly transferred songs weren't playing, only to realize they weren't appearing on the Poweramp playlist. To make things uniform I treat all my music files the same way as follows: 1. All of my music files are opened in an audio editor (Goldwave) and resaved as mp3 files at the same bit rate. 2. All the mp3 files are then tagged using mp3tag. 3. All the mp3 files are then opened in iTunes and added to the appropriate playlists in iTunes. 4. Fresh m3u playlists are exported from iTunes, and the .m3u files are then copied to a "Playlists" folder on my Note 3's external SD card. 5. All the mp3 files are copied to my Note 3's external SD card. All music folders on the external SD card are exactly the same as on my computer/hard drive. 6. In Poweramp's Folders and Library menu I click "Music Folders" and then I select exactly, and only, two things (both on the "/storage/extSdCard"): a. "/Music" This is my main music folder. In it are dozens of sub-folders named by artist, in which are the mp3 files. The folder structure and names, etc., are exactly the same as on my computer and hard drive. b. "/Playlists" This is the folder where I put my m3u playlist files. 7. Poweramp performs a Full Rescan. 8. Note that I repeated these steps as freshly as I could, such as after going into Application Manager for Poweramp and clicking "Clear data" and "Clear cache". I also uninstalled Poweramp and Poweramp Full Version Unlocker, then reinstalled them. THE PROBLEM(S): 1. The main problem is that in Poweramp, the newly-imported playlists are missing songs. For example, my main playlist ("0 My Music Library.m3u") has 2125 songs in iTunes, but in Poweramp it shows only 2105 songs. This is the problem I REALLY want to have solved. * Note that if I go into Poweramp's "Artists" menu, the songs are there, and if I click on them there, they will play. The songs just don't show up in the .m3u playlists themselves. 2. A secondary (perhaps minor) problem is that when I scan in Poweramp (as noted above in steps 1-7/8), some playlists appear twice. For instance, I have playlists called "00 Favorites" and "000" and they both show up at least twice in the playlists menu of Poweramp. Again, please note that I'm not a programmer and not the most tech-savvy (I get the basics). If someone has a solution to my problem, that would be wonderful if you could share it and help me solve these problems. Thanks.
×
×
  • Create New...