Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'locked screen'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Knowledge Base / F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • General Poweramp Chatter
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Visualizations
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. EDIT: Problem solved 🙌 (check out answer below) I got bluetooth headphones almost two years ago and Poweramp eight years ago, and have had no problem with using the headphones with the app before. But a couple of weeks (maybe a month) ago, it started to not work properly. The sound and everything else works great, but if I pause Poweramp using the play/pause button on the headphones, I can’t start it up again with the button. Poweramp now also disappears from the lock screen when I pause, so I then have to unlock the screen, and open up Poweramp to start again where I paused. I can pause and un-pause using the headphone button when I use my podcast app, so the problem doesn’t seem to be universal for the headphones. If I un-pause right after having paused, there’s no problem and the music starts right back up again. But even a 10 second pause is enough for me to not be able to un-pause. There is no problem if the screen is unlocked, I’ve tried pausing and waiting a full five minutes before I un-pause, and it starts right back up. I’ve tried “forgetting” the headphones and re-pairing them to the phone, I’ve tried rebooting the phone, I’ve tried un-checking the “react to buttons” headphone setting in Poweramp and re-checking it (after a reboot), but none of it has made any difference. The problem might have started when I updated the Android version on my phone, but I’m not sure. It’s the only change I have made to headphones, phone or app in a while, but it might be a coincidence since I’m not definitely sure if the problems started right when I updated Poweramp build number -- v3-build-882-arm64-play [882004-437be2ab] Device model -- OnePlus 6T Android version -- 10.3.5
  2. Hi! I got a Samsung Galaxy S2 (Android 4.1.2 & MIUI ROM) and the latest Poweramp 2.0.9 (purchased) running. Everytime my mobile locks the screen, i got that annoying issue that Poweramp randomly stops the playback after an irregular amount of time. (WIFI, pause on headseat disconnect, resume on wired headset is deactivated). At first i thought that my earphones have a broken cable, but the issue occurs with every headphone i tested. Additionally the lockscreen shows the wrong song title (everytime the same title regardless of which song is playing). I hope you can help. Cheers & Thanks, PVZ
×
×
  • Create New...