Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags 'lg g5'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp Release Discussion
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Themes
    • General Poweramp Chatter
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello all! I have a LG G5 phone with a 32 bit DAC module (Hi-Fi Plus) attached. As other users, I am not able to use the high resolution output in Nougat through the Snapdragon DAC. However, the high resolution output works well through the module (see attached picture) but the output seems to be of 24 bits (the DAC module is 32). Is this a PA limitation? Can the output be set to 32 bits? Thanks in advance!
  2. Does anyone reading this use Poweramp with their LG G5, and specifically with the Hi-Fi Plus Module DAC? What are the best settings to get the most out of it? Also, and this might require it's own thread...? I love Poweramp's auto resume music playback feature which occurs when we plug into the phone's headphone jack. It's especially amazing if you use your phone in the car. ANYWAYS... This feature doesn't work IF you are using LG G5's Hi-Fi Plus module. Upon re-plugging into the module's headphone jack, the phone needs to activate the module, and a small message appears indicating such. It only takes a second or two and then the message vanishes. This seems to be stopping the auto resume feature of Poweramp from working. I'm very, mega, uber sad about this. Note the Hi-Fi icon in the notifications up the top too... Does anyone know a way around this issue of the auto resume not working? Maybe if there were an optional delay of a few seconds before auto resume kicks in...?
×