Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'jitter reconnect'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Equalizer
    • Poweramp Equalizer Releases
  • Poweramp Forums
    • Poweramp Knowledge Base / F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • General Poweramp Chatter
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Visualizations
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version ONLY)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp Equalizer
  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Categories

  • F.A.Q.
  • Purchase F.A.Q.

Categories

  • F.A.Q.
  • Покупка

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Categories

  • F.A.Q.
  • Purchase

Categories

  • F.A.Q.
  • Покупка

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello there, it's been ages since i wrote on this forum, but i'm experiencing a few things over bluetooth that are driving me nuts. In this post i'll describe 3 problems i have over bluetooth with Poweramp. When i say bluetooth i'm reffering to my car stereo, i do not use bluetooth headphones or any other devices. If it helps, my current stereo is the build in headunit of the Mazda 3. but i can confirm the problems on Alpine units, as well as Audi A3 stock. So, here goes: 1. To make it short, i get these skips, like very short pauses when i playback with screen off. I did test my car, an
×
×
  • Create New...