Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'jitter reconnect'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Knowledge Base / F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • General Poweramp Chatter
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Visualizations
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello there, it's been ages since i wrote on this forum, but i'm experiencing a few things over bluetooth that are driving me nuts. In this post i'll describe 3 problems i have over bluetooth with Poweramp. When i say bluetooth i'm reffering to my car stereo, i do not use bluetooth headphones or any other devices. If it helps, my current stereo is the build in headunit of the Mazda 3. but i can confirm the problems on Alpine units, as well as Audi A3 stock. So, here goes: 1. To make it short, i get these skips, like very short pauses when i playback with screen off. I did test my car, and it performs perfectly with a nokia lumia, and an iphone. it also does fine with my phone and the stock player of the ROM. Like i said above i get these problems with screen off, i have wakelock ticked, i played arround with different buffer values, as well as task priorities. Probably relevant, i use headphones, off of the phone jack at work quite a lot, and i DO NOT HAVE THSES ISSUES! screen off, or on, no problems, just bluetooth. I do not use DSP except Replay gain. But i can confirm that even with RG off, i have the same behavior. I've even installed a custom kernel to allow me to play with various settings of the device, thinking it's the ROM that is to blame. but if i run APOLO, the built in playes, no problems. Do you have any sort of tweaks i can try? any experimental features? i'd be more than happy to act as a test subject as long as my phone doesn't blow up... so long as it's not in my pants.. or next to my ear 2. Sometimes, when connecting, somehow the connection is not correct, Poweramp does not start, and my car just shows unknown everywhere.. If i hit play from the headunit, nothing.. usually i have to reconnect. Now, on to the funky part. sometimes, just sometimes, if i start music from the device (start Poweramp, hit play) the display of the headunit instantly changes to the track name, and i hear music... so it's like after connections, my system acts as if there is no Poweramp in my system. this never happened with my gf's phone. that is a nokia lumia. 3. I am a big fan of Direct Volume Control. clearly audible improvement. Now, i like the fact that i can now have DVC, and BT DVC. DVC has given me this issue since i've had Poweramp. so, scenario: i'm connected to car stereo, via BT, and i have BT DVC enabled. a call comes in. i answer, i can talk, all fine so far now, when the call ends - does not matter if i end the call, or the person i'm talking to hangs up, when the music comes back, volume is low. now, don't think the Android media volume is low. NO! that is at max, like i always keep it for BT. BUT, it is clearly audible during playback that the volume has diminished to about half of what it was before. Now, if i make the call, regardless if i end it, or the other party hangs up, when music comes back, volume is perfectly normal. These are the big 3 bugs i have with Poweramp over BT. say i could live with 2 and 3, but 1 is KILLING me! it is annoying as hell. please give me some advices as to what i can tweak and how. On a completely unrelated note, do you think it would be possible to add a ReplayGain scanner function to Poweramp? or at least let me see if the track has RG in track info screen? Thanks in advance, if you need anything (logs, more settings i have ticked.. so forth) please let me know! I'll provide all i can. PS: my phone is a samsung i9505 and i'm running, yeah, probably guessed it, cyanogen mod 11. Poweramp build 2.0.10 - 571
×
×
  • Create New...