Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags 'interruptions'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp v3 Discussion & Testing
    • Feature Requests
    • Bug Reports (Poweramp v3)
    • Bug Reports (Poweramp v2)
    • General Poweramp Chatter
    • International
    • Developers Area

Categories

  • Latest Releases (plus archives)
  • INTEL Chipset Versions
  • Other Downloads
  • Alpha Test Builds of Poweramp v3

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. John Haeuptle

    Phone Notification Silencing

    I enjoy uninterrupted music playback with your amazing product. Lately, with all of the notifications I get, the playback of my music is constantly being interrupted and it is very annoying. I would love a feature in Poweramp where I can silence all notifications while it is playing my music and then turn them back on again when I am done playing back the music.
  2. AxelRoldos

    Improved Audio Focus

    I'm not sure if anyone else has noticed, but the way this app handles music interruptions is kind of bizarre. The option exists in the settings to either pause the music or not, but what about what every other music player does - the music is dodges while the notification plays, then the music resumes to regular volume. Is this something we can fix?
  3. I'm using Poweramp on my car and home Stereo via Bluetooth. In the beginning everything worked fine but for a couple of days now the Music is in te rr u pt in g after a couple of minutes of playback. Very annoying and certainly what I don't need when I should concentrate on the traffic. I tried to adjust the settings like audio buffer or thread priority (which I never changed before) but no change. I shut down all apps before entering the car, tried with or without Internet connection - no result. I did not install any new application (maybe updates). I have no idea what else to do. Anybody got any idea or the same problem? I'm using Samsung Galaxy S3, Android 4.3, Poweramp 2.0.9-build-558-play
×