Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags 'glitchnexus 5'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp Release Discussion
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Themes
    • General Poweramp Chatter
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I've been using Poweramp for a while now. Previously I used it with my Galaxy S i9000, where everything worked fine. Recently I upgraded to a Nexus 5, and I'm experiencing audio glitches during playback. It happens randomly every 4 or so songs, it's difficult to describe the sound but something weird defiantly happens. It doesn't matter which song I play, and sometimes it can be 5-6 songs with no glitches at all. They aren't longer then half a second, but still ruining the listening experience. As far as I can tell it only happens with Poweramp. I've just tried listening to roughly 2 hours with Google Play Music, and no glitches so far. As I said, I'm using a Nexus 5, currently running newest version of SlimKat (weekly) with ElementalX Kernel. I've also tried it with Linaro and Code Blue kernel on SlimKat. Likewise with ParanoidAndroid and Linaro/ElementalX kernel. Can't remember anything about stock Android, since I rooted pretty quickly.
×
×
  • Create New...