Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags 'glitch'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp v3 Discussion & Testing
    • Feature Requests
    • Bug Reports (Poweramp v3)
    • Bug Reports (Poweramp v2)
    • General Poweramp Chatter
    • International
    • Developers Area

Categories

  • Latest Releases (plus archives)
  • INTEL Chipset Versions
  • Other Downloads
  • Alpha Test Builds of Poweramp v3

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 6 results

  1. Hi, I'm using Poweramp on an HTC Bolt, and the default 4x1 widget is taking up an additional row, which is also causing some weird orientation issues with the right skip button. Wondering if there's a workaround or a potential fix in the future.
  2. In the latest version on my Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910V), Albums display unknown artist, regardless of the correct info. This does not affect sorting by artist, and is purely a cosmetic bug.
  3. The queue seems to have a few issues that need to be looked at. I can make one just fine and it starts playing as it should when my current song ends. But after updating to the newest version (build 702) I can no longer swipe on the album art to change song when the queue is playing. It doesn't seem to make any difference what songs are in it, how many are in it or where it currently is in the queue. I can only change by clicking the buttons. As soon as the queue ends swiping works as normal. Another issue is that album arts aren't displayed correctly in the queue. It displays one album art for the entire queue (art for the song that was supposed to be played with no queue). Locking and unlocking the device seems to fix the art. EDIT: New issue has arising when I went to test it one last time. Now the queue only plays the first and last song, it skips over everything else. After restarting the app I've not been able to replicate it sadly, though it did happen 3 times before I restarted the app.
  4. Gapless Lossy Glitch A light audio glitch/pop that occurs during a track segue ONLY while using lossy formats. The glitch occured everytime while using these formats: LAME MP3 Constant and Variable Bitrate Apple AAC/M4A Constant and Variable Bitrate Note: The files playback perfectly on iPod/iTunes/Foobar2000 This glitch did NOT occur for these formats: WAV/CUE WAV FLAC Apple Lossless Information: Phone: LG VOLT Android: 4.4.2 Poweramp 2.0.10 Build 575 CD Source: Nine Inch Nails - Pretty Hate Machine Retail CD from 1989. Ripped using EAC (100% Accurate Rip)
  5. Drugoli

    Audio glitches

    Sometimes when playing music, I get these weird audio glitches. Their though to describe, and I've only been able to just bearably record the very mild versions of them. I've got two recordings here (sorry for the potato quality), happens roughly 2 seconds in on both: https://drive.google.com/file/d/0B8MrGIr89YLoT3lobXEzdm1JN2c/edit?usp=sharing, https://drive.google.com/file/d/0B8MrGIr89YLoUnZSQlI1Nzd1TEE/edit?usp=sharing I don't know if these links work, but let me know if they don't. Both original music files are 192kpbs mp3's, ripped using WMP from the real CD's and transferred using WinAmp to my phone. What you might be able to hear is as I've said the VERY mild version of the glitch, sometimes it can last for almost a full second. It also happens randomly. Sometimes I get them often, sometimes I can play music for almost a 40mins with no glitches at all. Here's some extra info: Phone is Nexus 5 running latest 8.0 SlimKat (also Slim kernel) It's not the files. I can have the glitch, rewind 2 seconds, and the glitch is not there. Even songs that have had tons of glitches in the past, now have none, and suddenly they return. Likewise no errors are experienced playing them on my PC with WinAmp or when using Google Play Music. It's been annoying me for the better part of a month now, and I'd really want it to go away.
  6. Firstly, I'm using the Sony Xperia Z. Running Kitkat 4.4.4 I experience a lag in track switching whenever I want to go next or previous. Every 3-5 track switches, the player continues playing the previous song for about 5 seconds even though the album artwork has changed the next song. It's so irritating, especially when you come across a song which you don't want t listen to and you have no choice but to listen to it, because Poweramp decides to play it for extra long. I expect more from a paid app. Very disappointing.
×