Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'failed to play file'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp MUSIC PLAYER App
    • Knowledge Base & F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • Poweramp Feature Requests
    • Poweramp Bug Reports
    • Skins and Visualizations
  • Poweramp EQUALIZER App
    • Equalizer New Releases
    • Equalizer Feature Requests
    • Equalizer Bug Reports
  • Miscellaneous
    • General Chatter
    • International (non English-language posts)
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version ONLY)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp Equalizer
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads (v2 only)

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I get an error message that sporadically appears when I play a file from a folder on my sd card, error mentions failed to play file. This happens when I open the folder, and open the music file which opens in Poweramp with this message appearing. Then I repeat the same steps again, it normally plays! Also, when I'm playing a file and pause it for a few minutes and my screen goes to lock screen, when I open my screen again, I find the app still open but automatically switches to another random file. In settings, I chose all my SD and all my phone memory as allowed directories for Poweramp app. Appreciate if anyone has an explanation. I am unable to attach screenshot. Version 3 build 939.
×
×
  • Create New...