Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'failed to play file!'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Equalizer App
    • Equalizer New Releases
    • Equalizer Feature Requests
    • Equalizer Bug Reports
  • Poweramp Music Player App
    • Knowledge Base & F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • Poweramp Feature Requests
    • Poweramp Bug Reports
    • Skins and Visualizations
  • Miscellaneous
    • General Chatter
    • International (non English-language posts)
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version ONLY)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp Equalizer
  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. My phone is Xiaomi Pocophone F1 6Gb version. Everytime when I clear background memory from task manager halfway listening to music through Poweramp, Poweramp will continue to play the current song until the end. Then it stops right after the current music is finished. Poweramp will then say it can't play any songs from my phone, even the app can still detect music on my phone storage. To continue to play music from Poweramp I have to manually close down the app, then restart it again. Then same issues continue to happen whenever I clear background apps through task manager. I don't fin
  2. Hello, here is the video of the bug. (My screen recorder does not capture audio) Before I plug jack 3.5mm the player has no problem. When I plug it display "Failed to play file!" and skip a piece to play next sound. Same problem when I unplug jack 3.5mm To fix that I have to close Poweramp in the notification first and in the Task Manager last. (In the order or it will not fix) After that I relaunch Poweramp (with aux 3.5mm connected or not) and it work fine until I un/plug them. I tried to: Rescan in the Poweramp app Clear the data/cache of Poweramp
×
×
  • Create New...