Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'earphones'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Equalizer
    • Poweramp Equalizer Releases
  • Poweramp Forums
    • Poweramp Knowledge Base / F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • General Poweramp Chatter
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Visualizations
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version ONLY)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp Equalizer
  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. * Poweramp version 2.0.10 build 571 play (full version). * Device: Samsung GT-I9195. * Android version rooted 4.4.2 stock. Firmware: TMZ I9195XXUCNK5. * Earphones: Philips TX2 (1 button), Sony MDR-EX220LPB (no button). I have auto play selected on Poweramp for when earphones plugged in. It would most of the time play for 25 - 36 seconds then volume goes all the way down to pretty much silent. Sometimes it will stutter before completely gone, sometimes it can play longer, sometimes shorter, sometimes it will stutter again after about 5 minutes then silent again. 2 versions before this o
  2. I have an LG Nexus 4, Android version 4.4.4, not rooted. I've noticed that when I pause, change songs, or the song transitions to the next one while the screen is off, as the song fades/cuts, I can hear this annoying static sound in my earphones which eventually disappears. I tried pausing and changing songs while screen is on and I didn't encounter any of that annoying sound. Recreated the scenario in my stock music player (Google Play Music) and I didn't encounter it as well. Used my earphones on another device (not 4.4.4 though) and static is not present. Setting the audio buffer si
×
×
  • Create New...