Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'delay'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Equalizer
    • Poweramp Equalizer Releases
  • Poweramp Forums
    • Poweramp Knowledge Base / F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • General Poweramp Chatter
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Visualizations
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version ONLY)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp Equalizer
  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hi all, Using the latest version on an up-to-date Galaxy S10. The issue I am experiencing is this: when asking Google assistant to play a song, for example by saying 'Hey Google, play x', Google appropriately responds and says it will play and then purports to show the song playing in Poweramp. However, the song itself does not then play. It may not play for 15-20 seconds, or sometimes will not play at all until, for example, the Google Assistant screen is dismissed. Alternatively, I have to tell Google again to 'play', then the song plays. It is as though the song is selected but im
  2. I am running Poweramp on rooted Android 6.0 px5 hu. When the car or acc is turned off, the unit shuts down but remembers the open apps. When turned on again, it re-opens the apps. The problem is, the unit also un-mounts and remounts the sd card and usb drive. My music is on an external sd card. So, if Poweramp is playing music when unit is shut off, when it starts up again, it looks for the last song it was playing which isn't there anymore -- and thus deletes the entire playlist. I can restore the playlist with a rescan, but then I have to select the playlist, locate where I was, et
  3. The visualization starts immediately on playing a song. Pls include preset time limits to adjust delay.
  4. When i press button for next or previous track or play pause button it responds some seconds later. For selective tracks. Not for all. For example i am playing a track 'A', I press next, track'A' keep playing for two three seconds. Then track'B' start, i press previous, track'A' start playing without any delay. This happens even when i swipe album art for changing song. And similar problem occurs when i press shuffle the graphic doesn't change but function is displayed accurately.
  5. I have tried the below settings and continue to have constant issues. I have tried all the suggested fixes in the Q&A and cannot remember the last time this APP received an update on this device. I have tested at least 10 other top media/audio player apps and experience no problems whatsoever. However, Poweramp, has features that are not comparible. Here are my following issues. Constant stuttering and player command delays. Almost every other audio track, at random points. Occurs on both Bluetooth and headphones (1/8 jack)Have tweaked every combination of priority and buffer settings.Occ
×
×
  • Create New...