Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'chromecast cast'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp EQUALIZER App
    • Equalizer New Releases
    • Equalizer Feature Requests
    • Equalizer Bug Reports
  • Poweramp MUSIC PLAYER App
    • Knowledge Base & F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • Poweramp Feature Requests
    • Poweramp Bug Reports
    • Skins and Visualizations
  • Miscellaneous
    • General Chatter
    • International (non English-language posts)
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version ONLY)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp Equalizer
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads (v2 only)

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello, first of all, many thanks for this awesome player, i enjoy it every day. But a couple of days ago i wanted to use Chromecast again but now i'm having issues while 2 weeks ago everything was working fine. I can cast but the the screen stays black without albumart, Poweramp pauses the music, when i press play nothing happens, swiping to the next song works, volume increase works but if i press play the volume drops again. I have tried this with my current Chromecast 3 Ultra, Chromecast 1 and the built in Chromecast from my Onkyo AV Receiver. Chromecast works perfect with Netflix, Youtube etc... Only Poweramp fails. I also used mp3's without albumart. Pics: TV Screen when casting Poweramp screen when casting Audio Engine Android Android Wife I have a Samsung Note 9 with Android 10. Then i tried the phone from my wife, a Samsung Galaxy S9+ but with exactly the same results, casting from her phone was also working 2 weeks ago. I've also tried reinstalling the app, tried all the settings, used default settings, clean installs without previous settings etc. I also tried previous Poweramp versions, nothing worked. Then i took my older phone, a Samsung Note 3 with Android 5 and now i can cast to Chromecast again and everything works like it should. So is there a issue with Android here, the kernel version maybe? I can't remember when i've last updated the phone and if it did update in these last 2 weeks, it's possible but i cant remember sadly. The only thing that i could try is resetting my phone but that's really a big hassle and since Poweramp casting also did not work on my wife's phone i don't think this will be the solution. Poweramp build number: V3-build882-arm64-play your device model: Samsung Note 9 SM-N960F your Android version: 10, see Android Pic Original ROM I already send logs on August 30th, at 15:20 and an email from thrym.nl but i've uploaded the log. Regards & thanks for reading poweramp_log.txt
×
×
  • Create New...