Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'car player'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Knowledge Base / F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • General Poweramp Chatter
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Visualizations
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have licenced Poweramp but when I try to use in my chinese android car player (Android 4.4) the sound is awful, I've already disabled the volume control and another settings but the sound stills bad. When I installed the car media player, Poweramp works flawlessly, very nice, 2 days ago, suddenly, the sound turns SO BAD, I restore with factory settings, installed Poweramp but the sounds are unstable, low and awful. My unit has EQ (global) and before of this issue, Poweramp sound was affected by EQ (it was sound great) but now EQ doesn't effect, sound poor and low. I don't understand why Poweramp worked fine 2 days ago and now it can't. The version is the same. I have a Samsung S7 Edge with the same version and it works nicely, as always. Some suggestions?
×
×
  • Create New...