Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'car audio'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Knowledge Base / F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • General Poweramp Chatter
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Visualizations
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Categories

  • F.A.Q.
  • Purchase F.A.Q.

Categories

  • F.A.Q.
  • Покупка

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I've been using Poweramp to playback music in my car via bluetooth, it was working just perfectly until the latest update (both app and android has been updated, so I'm not sure which one causing it). Now sometimes after connection the playback is started on the phone's speaker instead of the car audio. In these cases both the telephone and the car shows that the bluetooth connection is ok, I can make calls using the car's controls, audio controls also working. Bluetooth reconnect does not help. After restarting the phone it works fine, playback is using car audio again. Any ideas how to fix this? Many thanks in advance. details: phone: HTC One M8 Android: 4.4.4 Poweramp: 2.0.10-build571 (purchased full version) car: Ford Mondeo 2014
×
×
  • Create New...