Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags 'boomsound'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp Release Discussion
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Themes
    • General Poweramp Chatter
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Report on the Hi-res output, build 704, HTC 10 (7.0 stock Nougat rom) - When using the Hi-Res output with wired headset, I noticed that when I click "Info", I have around 5000-6000ms latency (delay), there is a huge delay between any changes in volume and the actual response of the player - more than 5 seconds. Same goes for turning Equalizer on and off etc.. - The seconds are unsynced in the "Playing now bar". - Also, when the sample rate is higher than 48 khz in Hi-Res output, "HTC Boomsound with Dolby audio" does not work (it only works with 44.1 and 48 khz) - The output crashes ocassionally as well, but that is a well known bug by now.
  2. I'm using an HTC One running Android 4.2.2 stock ROM with Poweramp 2.0.9 Build 550 play (Full Version) With my HTC One I have noticed that once I unplug any wired headset (included black/red stock buds, stock Samsung buds, and Sony buds made for android) the boomsound speakers no longer work correctly. They will play correctly for about 0.5 seconds, then go quiet. The bottom speaker doesn't work at all and the music plays very faintly from the ear speaker. All ringtones and audio notifications (including alarms!) also become silenced, no matter how high I reset the volume. The speaker functionality is restored upon restart. I have reformatted the phone and tested with the stock Music Player without PA installed and the issue does not duplicate. A second issue is that PA isn't responding to any clicks on single or 3 button wired headsets. Double clicking always launches Redial (and sometimes advances the song upon hanging up the call) and long press will launch Google Now. A third issue is that I notice a lot of audio dropouts. I keep the Beats technology, DVC, Crossfade, et al. all disabled. I only keep the equalizer enabled and strongly prefer it to the Beats technology. However, I will have to continue using the stock app until this is looked at per I refuse to restart my phone every time I plug in/unplug a wired headset (10 or more times a day).
×
×
  • Create New...