Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'audio output'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp EQUALIZER App
    • Equalizer New Releases
    • Equalizer Feature Requests
    • Equalizer Bug Reports
  • Poweramp MUSIC PLAYER App
    • Knowledge Base & F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • Poweramp Feature Requests
    • Poweramp Bug Reports
    • Skins and Visualizations
  • Miscellaneous
    • General Chatter
    • International (non English-language posts)
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version ONLY)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp Equalizer
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads (v2 only)

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi everyone! I am currently using a Shanling UA2 DAC with Poweramp, and I was asking if Poweramp team could think of a setting that automatically sets the sampling rates depending on the audio file that is played... It is a bit overkill oversampling to 384 kHz when your next music is 44 kHz and the previous one 384 kHz... The oversampling of "low" files lowers the quality... That could be great if the settings could change automatically, without having to modify oneself. Also, I encountered a problem : could not use 88 kHz, whereas my file was in 88 kHz 24 bits... I had to use 96 kHz to make it work... Not really optimum... :/ Thanks a lot for your answers
  2. So today I noticed that when I have Hi-Res Output activated for wired headset on my LG V60 there is absolutely no audio. No matter what I do to the settings no music plays when I choose to enable Hi-Res Output in the Poweramp settings. Build 866 LG V60 (V600TM10i) Android 10
  3. I am using OnePlus 6 with Android Pie and Poweramp@v3-build-803-play. I have been facing issues with the audio output on this specific android version. Note that these issues are not specific to the latest version of Poweramp and have been there for all the beta and RC ones which came before it(maybe the last 5). Hi-Res Output which used to work fine on android 8.1 stopped working after the OS update. If I have Hi-Res Output enabled, there is no audio output in my wired earphones. If I disable 'Direct Volume Control', I get audio output but I am not sure how this affects audio quality so I am not using it. With OpenSL ES Output, there is a peculiar noise, a continuous ticker, which is only audible during relatively quiet parts of any song, similar to signal interference. And I have a work around which I have to do every time I (re)connect my earphones. I have to open the audio output settings under 'Settings > Audio > Output > OpenSL ES Output> Wired Headset/AUX settings' and then toggle 'No DVC' twice so in the final state is DVC still enabled. Update: Issue is still present with v3-build-805-play
×
×
  • Create New...