Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'audio engine'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Knowledge Base / F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • General Poweramp Chatter
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Visualizations
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I have a Sony Xperia XA2 and the new audio engine from the V3 release is doing no miracles. If for example I want to slightly increase the bass, I'll be able to turn the know 1/4 of a turn before the sound then begins to be over amped as if my headphone were blew up. While on the V2, I could do any sort of adjustments with still a very clear and powerful audio. To resume, it'd be very nice to have the new V3 interface, but to also have the possibility to use the older audio engine
  2. Apparently, the new engine has a lower output gain (compared to 2.x or my Huawei stock music player) - trying to even up using EQ or replay gain / glo al playback gain leads to clipping. Tested using Huawei P8 Lite and Bluetooth headphones 'sound intone BT-06' Alpha v703
×
×
  • Create New...