Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags 'album search'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp Release Discussion
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Themes
    • General Poweramp Chatter
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Greetings all, I'm having a problem with the album search functionality in Poweramp (both on 2.10, build 555 as well as the latest alpha version , 7.0). When I press down on the album and go into search mode, it searches for maybe 1-2 seconds and suddenly stops showing no result. This happens on wifi and mobile network settings. This problem started a few days ago. I've fooled around with the settings but nothing has worked. I upgraded to the alpha version to see if that would help but to no avail. I haven't installed any new apps in quite a while so its not that. Anyone else experiencing this? I'm really at a loss. My phone is a Samsung Note4 running Android 5.0.1 Any help would be greatly appreciated. TIA, Tim
×