Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'alac'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Knowledge Base / F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • General Poweramp Chatter
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Visualizations
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I'm running Poweramp v3 build-853 on a FiiO M6 DAP. It's unable to read the tags on some of files in my ALAC collection. I've tried to edit the tags from within Poweramp, but nothing changes upon saving the tags. If it matters, files are stored on MicroSD. The tags are readable by the native FiiO Music app on the M6 and iTunes, xld, kid3 and MusicBrainz Picard on my Mac. I've attached a couple of these files for testing here (ZIP Archive).
  2. Poweramp version and build number: 2.0.5-build-488 Full Version Device model: Samsung Galaxy S II GT-I9100 Android version: 2.3.6 Custom ROM name/version: CheckROM revoHD V6 Just trying to play ALAC (m4a) 24 bit 96kHz 2894 kbps. It sounds like it plays at a half speed, very slowly. I checked all my tracks with high sample rate and every that track sounds the same. It seems like playhead have a problem with higher sample rate. In fact it's amazing because Poweramp is only player that support ALAC and high bit rate. But half speed playback sounds a little bit weird
×
×
  • Create New...