Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'No display'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Knowledge Base / F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • General Poweramp Chatter
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Visualizations
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi all. I have the paid version of Poweramp and a Samsung Note 3 running Lollipop. I blue tooth my music from my phone to my car radio which is an Alpine CDE-HD137BT. The radio displays the names of the artist, song or album playing. Ever since my phone was updated to Lollipop, the artist, song and album no longer display when I use Poweramp and the Alpine radio. The radio still plays my playlists and I can pause and do everything else...I just can not get any info on the radio about the song being played. Artists, etc. do display when I am playing radio stations, so I don't think the problem is with the Alpine. I have reinstalled the app, deleted and reinstalled the music (I use a program called iSyncr to get my music from iTunes to my phone) and while all the info appears correctly in the Poweramp app, including the album covers, the names no longer display when I BT to my radio. My music is on my SD card and Poweramp is set up to read the SD card as far as I can tell. Any ideas would be much appreciated. Thank you. -Sally
×
×
  • Create New...