Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'EQ Preset'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Knowledge Base / F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • General Poweramp Chatter
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Themes
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. for users to assign different EQ presets to different bluetooth headset. Poweramp to recognize the bluetooth device connected by its ID and to automatically activate the corresponding EQ preset. I use a bluetooth headset and a bluetooth car audio system, both requiring different EQ settings. The current Poweramp version differentiates between cable headsets and bluetooth devices but not among different bluetooth devices Alternatively, add an item for Tasker to select a specific Poweramp EQ profile. The current version gives Tasker the option to open the EQ selection dialogue, which is my current work-around.
  2. Good Version ! 2 minor issues : 1. I mostly have the visualization disabled - sometimes, after starting Poweramp, it is active - before closing Poweramp it had been inactive. 2. After choosing an eq preset the preset-button shows the name of the preset chosen, unless/until the eq settings are manually altered, that's the expected behaviour. Activating "Tone" and adding bass or treble changes the button-text to "Preset" - but this might be a feature, not a bug ? When selecting the preset again, bass and treble are set to zero. This is different from version 2 ? --- By the way, a related question : why do bass and treble only add ? They might be positioned in the middle, so that you could add or subtract.
×
×
  • Create New...