Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags 'Doesnt'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp Release Discussion
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Themes
    • General Poweramp Chatter
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hey there! I have quite bothering issue with Poweramp (newest version, bought pro) on my galaxy s2 plus, that keeps happening from time to time. I have everything set up as I want (I dug through the settings many times) but still - when I sometimes add new music folder (some album folder basically) to my general music folder (again - set up in Poweramp), that album doesn't show up when I try to find it and play evidently inside the Poweramp... It doesn't happen with all music I add, but as I said just for some random folders... Has anyone had such problem? Could anyone help me? Thanks!
×