Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags '801'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp Release Discussion
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Themes
    • General Poweramp Chatter
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Almost every time I resume playback after pausing, there is a single, tiny pop mixed into the music a split second after resuming. It's not very loud, but definitely present. This originally happened over a Bluetooth speaker, but I just tested for it over wired headphones and got the same result. Oddly and specifically enough, the glitch often sounds more like a pop when pausing/resuming using controls on the BT speaker/headphones, but sounds more like a tiny skip when using PA's own pause/resume button. I never noticed this glitch before recently turning off "Beep" in PA's Bluetooth settings, but after turning "Beep" back on, I can definitely still hear it (right AFTER the beep), so they don't seem related. While writing this, I just noticed that the glitch is also present while manually seeking through a track (I'm using Static Seekbar). Moto E4 Plus, Android 7.1.1, PA 801 & 802 last.poweramp-settings
×