Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags '795'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp Release Discussion
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Themes
    • General Poweramp Chatter
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. invaderzim

    v795 - Queue bug

    First, tried if there is another same post but found none. Anyhow, when you are playing a song then set another one, say, in another folder to Queue, the song will finish then jump to the queued song. After the latter ends, it will return to the last song played before the queued one and play it again. In v2, this was not the case. This was the pattern in v2 -- Song1 (Folder1) -> Queue Song1 -> Song2 (Folder1) In v3 -- Song1 (Folder1) -> Queue Song1 -> Song1 (Folder1)
  2. Whenever i connect to a Bluetooth device (speakers, earphones etc) Poweramp always detects this as an internal speakers and not the Bluetooth option. As a result I've never been able to use the Bluetooth hi res output. I've tried using both the OpenSL and Java outputs but both detect as a speaker. Any help welcome.
  3. at least 3 characters long

    Playback stutters on bluetooth device

    Songs stutters, sometimes skipping 1 second, while playing on bluetooth device. I've tried to reproduce this by playing songs on different music players (Samsung music player) and bluetooth devices. It seems only occurs while using Poweramp Use Wakelock and Keep Service doesnt help. Is there other settings that i can tweak?
  4. It seems it cannot gain access to my microSD card. Any songs that are in my external microSD storage won't get pick up, showing me a empty library with 0 song. I am using a Sharp Aquos S2 (FS8016) with an Qualcomm S660 inside running on Android 8.0, any kind of advice would be appreciated. EDIT: I am using the 795 build form play store.
  5. Mr_SeLeNiO

    Background bug

    When Settings>Visualization>Strict is enabled and music is paused, also if you switch visualization off, the background translates down and left. It is a bug since previous versions but as it remains unsolved I felt the need to post this here.
×