Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags '4.2.2'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp Release Discussion
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Themes
    • General Poweramp Chatter
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. just got the 4.4.2 update for my galaxy s3 today and now there is an audio bug. For whatever reason during the start of a new song, the volume will go waaay down. So low that it sounds like All the equalizer bars are at their lowest setting(but of course, they're not). Ive messed with all audio priority settings and tried to figure out if another app might be the cause or maybe a new setting is to blame. But nothing works and i cant make the problem happen on demand. It just randomly happens. The bugged audio will persist untill i stop the music for a while and play a different audio (usually a YouTube vid) and come back to Poweramp and hit play and audio is back to normal This has been a frustrating experience. Does anyone have a solution?
×