Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags '32GB'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp Release Discussion
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Themes
    • General Poweramp Chatter
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Device: Samsung GT-S6802OS: Gingerbread 2.3.6 Poweramp: 2.0.9-build-539-arm-uni I recently upgraded my micro SD card to 32GB (Kingston SDC4, class 4), but face these bugs:Every time I launch Poweramp, it doesn't resume where I left, but somewhere else.If ever it is where I left, It refuses to play saying "No tracks to play" or just doesn't do anything.Album art thumbnails aren't preserved in the folder view, but restored when scanned.To solve the above, I have to rescan (even full scan) each time I start Poweramp. I stays updated in the current session, but once exited and re-launched, the whole story repeats. Prior to upgrading, I used SanDisk 16GB SD card with no problems at all. The card upgrade has absolutely no effect on sound quality. Poweramp is still sounding great, as ever!
×
×
  • Create New...