Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'custom rom'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Equalizer
    • Poweramp Equalizer Releases
  • Poweramp Forums
    • Poweramp Knowledge Base / F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • General Poweramp Chatter
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Visualizations
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version ONLY)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp Equalizer
  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Categories

  • F.A.Q.
  • Purchase F.A.Q.

Categories

  • F.A.Q.
  • Покупка

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Categories

  • F.A.Q.
  • Purchase

Categories

  • F.A.Q.
  • Покупка

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. How to check my dvc is not working in my custom ROM? Why no dvc enabled for speaker output? Why no headroom gain enabled for speaker? What is Glitches in Poweramp? What is audio distortion in Poweramp? What is volume drop in Poweramp?
  2. Hopefully, I explain my question well, but basically, I'm thinking about updating my software for my phone again. Currently, I have an HTC m9 (which does support high res, however, I am also using a custom rom which is viperOneM9). Currently, I'm using v4.3.0 which I believe is running android 6.0. The last time I updated, it was for viperOneM9 v5.3.0, and for some reason, selecting the high res audio in Poweramp would cause my phone to lag and crash. Also, if I loaded a video or used another music player, no audio would play unless I turned off the high res option in Poweramp. It's been a whi
  3. Hi, Just a while ago I installed the EHNDROIX V custom ROM on my Samsung Galaxy S II. Ever since my Power Amp has a little problem playing music. At random time intervals the playback process is killed. The audio just stops and buttons don't respond anymore. I can go into the player, but when I press any button (or change any setting) the player doesn't do anything. It seems that the background process of Poweramp is shut down or something. The only way to get it back seems to be restarting the device. Which starts to annoy me. I tried increasing thread priority and using the options "Wakelock
×
×
  • Create New...