Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags 'Bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp Release Discussion
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Themes
    • General Poweramp Chatter
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 121 results

  1. Bc_1997

    Error library Folders View

    When you enter the search by folder, the app is closed :c I would be very happy if you repair this problem :3
  2. On my Xperia Z5 with Android N the audio controls no longer display on the lock screen whilst music is playing. The album art displays perfectly and it works fine from the home screen. This all worked fine under Marshmallow.
  3. Preset not working , it's reseting if song changes no edit option in preset and cant save preset Hi-Res output not good lower the bass and higer the treble OpenSL HD give perfect audio but EQU and tone Enable even disabled in settings And little bit App Ui glitch in EQU setting Device: Redmi Note 4 ROM: MIUI beta Chinese Build App Version 790-uni
  4. As my ROM support using volume rocker for skipping songs while screen is off, Poweramp Build 790 does not respond to long pressing volume rocker at all. Mark/select function does not work at all, it simply skip the songs when clicking songs on Select mode. Creating Playlist does not work. It does nothing when ''Add to Playlist' is clicked. Phone Model: Lenovo Zuk Z2 Plus ROM: AOSP Extended 5.4 (Android 8.1)
  5. Hi, I have no sound when playing songs if I choose one of the following dither algorithms: - F-weighted noise shaping - Modified-e-weighted noise shaping - Improved-e-weighted noise shaping - Shibata noise shaping - Low shibata noise shaping I'm using a Sony Z3, SoX Resampler and stock Rom with Android 6.0.1
  6. Tested in AOSP 8.1, FHD screen w/ 597 dp of 'smallest width' in developer settings
  7. I have tested the build 790 beta after upgrade from latest alpha on my redmi note 3 sd (miui 8 android 5.1 sd 650) The internal speaker doesn't produce sound after upgrade ,other output work very well though
  8. joseph_peace

    Bug in folder/library scanner

    found a buggy menu item in folder/library scanner menu its just numbers with a check box (see image) details nokia 8 (model: TA 1004) android oreo 8.1.0 (stock, not modified, not rooted) bug was found in alpha 703 and 704 uni
  9. Build: 704 ROM: MIUI 9 7.11.30 (Nougat 7.1.1) Device: Xiaomi Mi 6 Album art shows only when long pressed and change it to a online one. For the lockscreen, it doesn't work at all. But the controls work. There's also a chance of having a incorrect aspect ratio for the album art after changing it. Screen recording on the problems: https://drive.google.com/file/d/1bbzeq1fQxzJJyIGP0zWNV1Bf-5sKI1uX/view?usp=sharing
  10. As shown in the attached image, this one specific album cover gets compressed on it's witdh. I tried many options: putting it in a new folder (also with different name), deleting and putting in the music files again and putting in other renders of the same file. I tried removing this folder from the scanned ones and putting it in again (obviously with the same result). Also the same happens no matter if I have album cover file inside the directory. Obviously the cover image is square and the ones found through tags are also square. It's like this bug is stuck with the artist's name (GRiZ) or one of the music files inside. I have had it like that and tried fixing it for almost a year, but just now decided to try this forum. I'm out of ideas. I've already searched this topic for similar bugs (with no success), but may have missed a thread. Can anybody help me with this bug?
  11. This bug is 100% reproducible in my device, not sure in other device. My device is Nexus 6P, system is stock Android 7.1.1 (build number: N4F26T) This bug did not ever happen in Poweramp v2. the very same MP4 file is played without any issues in V2. Reproduce the bug: download THIS MP4 file from youtube: https://youtu.be/uu3bD2Rk8hg (or use this url https://r1---sn-a5meknlz.googlevideo.com/videoplayback?sparams=dur,ei,expire,id,initcwndbps,ip,ipbits,itag,lmt,mime,mm,mn,ms,mv,pl,ratebypass,requiressl,source,upn&upn=Zxf2QQ6R2_c&mime=video/mp4&ratebypass=yes&source=youtube&pl=21&signature=26F756D8CF6C1285BAF3EE70B7F9A8CB8E9065CB.46DBEA95695D5F2C0BAB578E92DF60E133CCE3F6&expire=1491400902&ei=ZaTkWL3dOsiy_AOUyJOwDQ&ipbits=0&requiressl=yes&id=o-AFS9xXO-SDza1SdAl9IZvAG8XVjO5O5QIDYzaVT7Qbd6&itag=22&dur=127.941&lmt=1473019942736247&key=cms1&ip=45.79.74.181&title=%E3%82%A2%E3%83%9E%E3%83%84%E3%83%84%E3%83%9F%20OP%20-%20%E3%81%93%E3%81%93%E3%82%8D%E3%81%AB%E9%9F%BF%E3%81%8F%E6%81%8B%E3%81%BB%E3%81%9F%E3%82%8B%20@60p&redirect_counter=1&cm2rm=sn-n4vez7e&req_id=26834ccb764da3ee&cms_redirect=yes&mm=34&mn=sn-a5meknlz&ms=ltu&mt=1491379279&mv=m, but I'm not sure it can always be downloadable) play this mp4 with Poweramp V3, when it plays to 1m18s, the play speed significantly drops, make the female voice sound like a male. Then even you backward before 1m18s, speed will still be unchanged. You can fast forward to or beyond this position. It will also trigger this bug. This is not the only file which can trigger this bug.
  12. Alright so this is quite an unusual bug I encountered. Not quite sure if one can call it a bug. So, I have been using Poweramp for like 8 months now...........and let me skip all those.. The problem is that, Whenever Poweramp is on, I can't access my recent apps. In order to make it work, I have to force stop Poweramp from the apps setting. Now, this could be my fault because this problem wasn't there before. The last tweaking I did to Poweramp, was that I added a new skin, enabled the scrobbling option and started using the Poweramp lockscreen. It would be really helpful, if someone could help me out...
  13. BNandroid

    Not Working on Android Oreo

    Hello friends, I would like to report a problem that is happening on Android Oreo ..... The notifications do not work, so it is not possible to use the app ... I would love a solution For this problem, I really like the player, the best in my opinion.
  14. I encountered a bug with v2 and even v3 on multiple android devices. When connected to a bluetooth device, Poweramp resets my EQ settings each time I change a song or exit Poweramp. The EQ settings are being set to a certain preset that I once set up for a bluetooth device, although I have meanwhile deleted it even. I tried to get rid of the bug by resetting all presets via the option in the preferences and also reinstalled it without success. Help is much appreciated.
  15. Hello! When i Connect my phone via Bluetooth with my car radio, Poweramp reduces the phone volume from max to half, if i change the volume via the radio volume regulator. The volume change only comes if i use Poweramp (orther music players are working fine with my radio). I am using a Oneplus 5T with their OxygenOS 4.7.2, Poweramp Version 2.0.10-build-588, Android 7.1.1.
  16. Kenapa saya tidak bisa mendapat verifikasi lisensi?
  17. panpuppington

    v703/704 aac 48kHz bug

    Hi! I have noticed same weird bug quite ago... As in the topic AAC files with 48 kHz aren't detected properly by Poweramp. I can play them by pressing on them one by one in file manager. The only problem here is when I want to skip opened song. It shows that there is to many corrupted files... I've rescanned folders with music and still can't find them. Music is stored on SD card. I've done what i could so I ask for help here. Thanks in advance. Good news. Sekula925 found workaround for it. Disabling skip short tracks solves problem with showing them in music library.
  18. 1:- Unable to filter videos WhenWhen i start using this player it's awesome but there is a problem, i jave some videos in my music folder and it's also added those videos in my playlist.. so, i thing developer's should add the mp3 or file filter feature in the newer as well as older version. 2:- Equalizer bug I tweaked the equalizer according to my need and I'm getting best sound quality on my headphones but the problem is that, when i unplugged them it's still in Equalizer and all the tone mode so for that it's reduces the sound quality of the speaker amd thet need to add an option where we can change it so then if we unplug our headphone the equalizer will automatically disabled and when we plugged in then again it's turned on.
  19. I happened 4 times now, it occurred randomly and because this i loose playlist with hundreds of songs, and also loosed all rating in my 3000+ songs so its really annoying I notice that this happened one time after an app crash and app freeze, today happened when playing all the song from one artist in a row, between 2 albums the player send me to the first song of all the song that i have and started playing all songs
  20. Hi all. Long-time Poweramp user but new to forum. Over the course of the past three phones (i.e., note 7, LG V20, and galaxy s8 plus) I have not been able to get Poweramp to correctly play my HD audio. Any 32 bit files (generally 30.5khz and 2757kbps) play at super slow rate. Any knowledge on how to fix? I am working with2.0.10- build -588- play (full version)
  21. Hi there, new to the forums. Recently, I've been having an issue with Poweramp. Running Android 6.0.1 (Custom ENIGMA ROM) on a Samsung Galaxy J7 J700M. What it does, is I enable "Shuffle All Available Songs" to play my entire library; about 1500+ songs. Let's say I pause at track 54/1500. If I leave Poweramp idle for a while, or use another app for some time, when I come back to hear music, the track I left it at (54/1500), is suddenly 1/1500. That's strange, given I never had that problem before. It can't be the ROM I'm using, since I recently changed it and the one I used before had the same issue... Here are a few notes. Most of the time, if I leave said song on minute 3:43/4:00 (for a 4 minute long track), upon returning to Poweramp, the queue is still the same. The only thing that does is that the last track I leave, it becomes the start of the entire library. On other cases, it is a total random song, which also restarts the library playlist... TL;DR: If I pause Poweramp on a certain track and exit when having "Shuffle All Available Songs" enabled, upon returning in a while, the entire library playlist is restarted from track 1; this being the last song I heard before exiting Poweramp. Hopefully someone can give me more insight of the issue. Thanks.
  22. This bug is 100% reproducible by trying the following steps. import an album which is cuesheet.(we mark this as Album A) add some music of other album into a playlist(or create a new playlist), we mark this playlist as Playlist A add one of any track (mark as Track S) of the Album A into Playlist A. Play Playlist A from the beginning or the Track S Make sure your play mode is repeat off and shuffle off. After Track S completes, the track after the Track S in Album A will be played not the track after Track S in PlayList A. And the Player UI just not stops the ending position of Track S, not updates current playing track information. Expectation: After Track S completes, Player should play the track after Track S in Playlist A not Album A.
  23. Hi I have a sony KD-X8500C android tv .The android version was 5.0.1 I had installed Poweramp and eny thing was ok.but now i update the android to 5.1.1 and now the Poweramp has problem.you can see the attached file i marked in red line.this items did not exist in my tv in android 5.1.1.Please please please help me
  24. Hi, I have noticed that quite a few people over the past few months have been experiencing a bug where the music in Poweramp stops playing at random and especially within ten seconds of the device being locked. This is not specifically a Poweramp issue as it happens with many other music player apps and is not limited to one specific device or even to one specific version of Android. Various settings have been changed to no avail and I myself noticed this problem occurring a few days ago on my own device (Samsung A5 2017 running Android 6.0.1) and could not find a solution. I then thought back to what I had changed in the days leading up to this problem occurring: I had set up fingerprint unlock. The problem was solved by simply deleting the saved fingerprint and reverting to code/pattern unlock. I also noticed that I had a constant notification of "Moisture detected in charging port" that has stopped since disabling fingerprint unlock, but that may be irrelevant. I surmise that as yet (at least in my device but possibly also in others), fingerprint unlock interferes with some features and I am personally happy to just use code/pattern unlock, but I would be happy to hear if anyone else still has this problem of the music stopping playing when the device is locked and if disabling fingerprint unlock fixes the problem. Thanks.
×