Jump to content

Ikerkaz

Approved Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Downloads

Poweramp Knowledge Base

База знаний Poweramp

Poweramp知识库

Poweramp Equalizer Knowledge Base

База знаний Poweramp Equalizer

Everything posted by Ikerkaz

  1. Sorry to read that. Musicolet player shows all albums correctly... Thank you very much.
  2. Sorry for the delay. I have exactly 1031 albums, I spend lot of time counting them In the AA albums list I see exactly the first 800, the rest are missing.
  3. No, I do not see these titles in the longform Albums list, but as I said I only have this problem with Poweramp; all albums are showed correctly with other players.
  4. Excuse me again... I think that I am not explaining well In the album view I touch over the A-Z icon (in order to see all letters) and Poweramp only shows from A to S, although I have albums with initials T, V, Z, etc. There are other music players (like Musicolet, Gonemad player or Shuffle) that shows all albums and letters correctly. Thank you very much.
  5. Thank you for the quick answer. Do you know if there are any plans to increase this limit?
  6. Build-911-arm64-play Samsung Galaxy A71 with Android 11 (One UI 3.1) I have a SD card with lot of music, perfectly organized in albums. All my collection shows correctly in the app, but when I connect the phone to my car and starts Android Auto, my car do not shows all albums, only from A to S. ¿Is there any limit in the number of albums that Poweramp can show in Android Auto? Thank you very much and sorry for my terrible english, I'm from Spain
  7. Hi, I tried what you say... my queue showed some tracks from an album that I think I enqueued long time ago... I never use the queue, I always play complete albums, that might be the problem. I erased all the queue, and now seems that the Next button is working well. I tried it on an album that had problems, and it seems to work perfectly. I will try it harder on the next days. Thank you very much
  8. Hi, first of all, sorry for my terrible english, I'm from Spain. Since 1-2 months I have a problem with Poweramp. I enter on Album view, select any album and hit "Play" button (or select the first song of the album). Music starts to play normally, but and the end of some songs sometimes the player jumps to another song of another album (not following the next song of the album I am playing). The bug is totally random, it happens every 4-5 songs and it does not follows a fixed pattern. Sometimes it happens at one specific song, and when I play the same song the bug does not happen. Obviously I have the shuffle button at OFF position. This problem is also happening when I press the "next song" button; instead of starting the next song of the album, the player sometimes jumps to another random song of my library (it works well the most of the times). What can I do? Thank you very much.
×
×
  • Create New...