Jump to content

rr5027

New Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Gallery

Downloads

Knowledge Base

База знаний

知识库

Posts posted by rr5027


  1. Edit: ignore below, I'm an idiot and only just found the proper thread that explains this issue (https://forum.powerampapp.com/topic/15531-auto-resume-not-function-every-time-after-update-to-v3).

     

    My apologies, but *bump*

    This is the only problem/complaint I have with v3.  Previously whenever I plugged in my headphones Poweramp would start playing immediately.  Now it seems to be random whether it plays or not.  Seems to be a 50/50 shot, but when it doesn't start playing it doesn't seem to matter if I re-insert the headphones.  I have "Settings > Headset/Bluetooth > Resume On Wired Headset" enabled.  Seems like pote found a solution, but I don't have the same menu options as him (I'm guessing he was looking in the settings of his phone rather than the settings of Poweramp).

    I don't have the Battery Saver feature of Android enabled but I do have Adaptive Battery enabled.  This issue seems to happen regardless of battery level.

    I have a Pixel XL.  Any suggestions would be very much appreciated.


  2. On 12/20/2018 at 4:30 PM, pote said:

    Ok, I found that the update disabled the Settings, Extensions, Smart Settings for headphones. I was set to Poweramp, but not enabled. Working now. Dont know how to rebove the bug tag, but it's not warranted.

    I'm probably being dense, but I can't find the Extensions sub-menu under Settings.  Can you elaborate, pote?  This is the only issue I've had with v3.  Although it takes a little while to get used to, I love it.

×
×
  • Create New...