Jump to content
Poweramp

trjtrkuyti7t

Approved Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About trjtrkuyti7t

  • Rank
    Newbie
  1. trjtrkuyti7t

    Song/Artist name not showing despite tags being correct.

    Hmm, Thanks for the info. I have a couple of other FLAC albums with CUE files which work fine though. Thanks for helping, will keep this in mind for the future.
  2. trjtrkuyti7t

    Song/Artist name not showing despite tags being correct.

    That actually worked! I don't know why, but it did. I have other albums which have cue files which are detected fine. Thanks!
  3. trjtrkuyti7t

    Song/Artist name not showing despite tags being correct.

    Thanks for responding. I sent you the email. For some reason long press and then send failed to show share sheet for the failing track (it was working for other files, I checked). I had to send it to you from file manager.
  4. I have a couple of Cream albums for which Poweramp (v3, latest update, although the problem has existed for a long time) does not display the Track name or the artist name in the GUI even though the tags have all the correct info. I've tried reinstalling Poweramp, Rescanning folders, full rescan, removing/reinserting SD card. Didn't solve the issue. Kindly help. Thanks. Screenshots
  5. trjtrkuyti7t

    Poweramp not activating GOOGLE PLAY RESPONSE - NOT_LICENSED

    See but the thing is Poweramp does not seem to be using any data so I think the app isn't sending a request unless the request is an API call and the data is handled by Google Play Services. The screenshot shows 0B of data used. I tried activating on LTE.
  6. trjtrkuyti7t

    Poweramp not activating GOOGLE PLAY RESPONSE - NOT_LICENSED

    I contacted him but all I got was a canned response with the support article which the app gives when I've already stated that those tips are not working. Frankly it feels a little insulting.
  7. Hey so I recently switched from a nougat AOSP ROM to a Pie ROM and I cannot for the life of me get Poweramp to activate. It keeps failing the license check. I've tried installing and uninstalling the apps in various orders from the play store. BOther Beta and Stable versions. I've tried the apk from apkmirror as well as this site but to no avail. It simply refuses to activate. What should I do? PS I originally bought license from playstore. Current app version is v3 build 803.
×