Jump to content

Semx11

Approved Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Downloads

Poweramp Knowledge Base

База знаний Poweramp

Poweramp知识库

Poweramp Equalizer Knowledge Base

База знаний Poweramp Equalizer

Everything posted by Semx11

  1. Thank you so much, this fixed my issue! I understand, but gladly I was able to reset it to a different image per track in the same album through the above method. Perhaps it could be made more clear that this is possible, possibly through a "reset selected album art" button?
  2. @andrewilley I tried doing that, but it still changes the cover of every song in the album. It's kind of weird ? And if that was a long-requested feature, I can't find a toggle for it. Perhaps it is a bug? I didn't think it would be, because it worked properly before I changed any cover.
  3. @clever_man yes, each individual song shows a 600x600 image and it says "Embed album art" under it. The "Embed album art" is different for each song. But when I select it for that song, it changes the album art for all the songs in that album. But before I tried changing one of them, all songs had their unique and original cover art.
  4. @clever_man I did this, and now all songs have no cover art. After doing this I also tried to reboot my phone, tried to clear the cache and tried to do a full rescan. No luck so far ?
  5. Hello, I'm running into an issue with the beta that I haven't had before. I have a directory of 46 songs, mp3 format. All songs belong to the same album, and have the same album name. They are properly numbered 1 through 46. Every song has a unique title. Each individual song has it's own embedded album art, 600x600 png. There are no other image files present in the folder where these songs are located. Today, I tried to change the album art of a single song. I selected the song, pressed "Album Art", and picked an image from my gallery. When I changed it, it changed the album ar
  6. Just looked in my settings Audio > Output, for some reason the default for Bluetooth was "AudioTrack Output", and not OpenSL ES Output like AUX uses. Changed it, now it works perfectly again! Thank you!
  7. Hello, Since 3 updates ago (beta version), I can no longer play audio over Bluetooth without the audio being distorted. This only happens when using the equalizer and bass boost at lower volume levels, but if I turn up the volume enough you can also hear it. This only happens when using Poweramp to play over Bluetooth. It does not occur when using any other music player + equalizer, such as Google Play Music with similar equalizer and bass boost. When I hook up my Bluetooth speaker (JBL Charge 3) with an AUX cable, it plays perfectly, just like before the issue started happening
×
×
  • Create New...