Jump to content

BobbieMoo

Approved Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About BobbieMoo

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Thank you Andre, you helped me a lot. Ingot the equalizer fixed, I didn't understand though how use the time date stamps you mentioned though 😂
  2. Hi all, I had for some time now problems with Poweramp and I don't know how to solve them. 1. I don't know with which build it started, but every time I close Poweramp and start it again the equalizer settings are turned of even though it was turned on before. I attached a pic to show the equalizer after a restart of Poweramp. 2. The library is messed up. After factory resetting my phone and reinstalling everything my filter for sorting albums by date of adding them to library doesn't work. Its sorted in a totally inlogical order. Every time I reinstall it, it sorts them always in the same order. 3. Weird enough and maybe it has something to do with it, no matter how many times I reinstall Poweramp and cache clean in and so on, it always has the same settings turned on. I didn't import Amy settings. Please, I need some help with this Best regards
  3. Hi Max, I saw that you made an update that was supposed to fix the current issues with Poweramp not running properly. Still didn't fix my issue with not being able to access other tabs like albums ort titles. After trying to open them I can't even open the now playing tab. Sorry forgot to mention, I forgot to mention that I have an Galaxy S10+ with the current Beta 2 update for OneUi 2
  4. I noticed that Poweramp continues to run in the background even after closing it. I experienced the same issue with the 709 version but not with the alpha 790. Is this a bug? I can't even close it in my power settings because it is osed but still runs. Another question. I'm sure it was already discussed, but what is the difference between version 792 and 793?
  5. Thank you very much max, looks fantastic, sounds fantastic and is fantastic. Thank you for the hard work and the releaseof v3.
  6. Can you please move your complaints to the ETA post? And dude, you are repeating yourself again and again. Are you a parrot or what? We understood that you are unsatisfacted. This is a post to discuss the new version (bugs, suggestions etc.) and not the release of v3.
  7. Exactly the same for me. PA continues to run in the background even after closing it
  8. Anybody an idea what the reason for the high energy output could be and how to fix it?
  9. I use the 709 Alpha build but I noticed that after closing the player he still runs in the background under my energy settings. And the power usage of it is quite high even though being closed. Does anybody have a solution for this? Edit: Just installed the 790 version. Definitely way lower battery usage and stops working in background after being closed. I don't know if the low battery usage is a result of most library functions not working though. Best regards
×
×
  • Create New...