Jump to content

Sylvo

Approved Members
  • Content Count

    60
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Gallery

Downloads

Knowledge Base

База знаний

知识库

Everything posted by Sylvo

  1. @maxmp I have discovered something interesting or something broken. While playing music on 24 bit 192 hz the audio quality and volume is very low but when I bring it down to 48 hz the audio quality as well as volume improves. Poweramp build v3 862 arm64 Android 10 Device K20 pro/ Mi 9T Pro
  2. Automatag is a good tag editor which I would like to recommend. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fillobotto.mp3tagger
  3. The thing is that I was simply playing around with the audio setting. In the system setting the mono audio increases the audio output through the headphones at the same volume level. And when I switch back to stereo the boosted volume stays. Which is good or bad. The audio goes back to normal when I unplug and replug the headphones. I don't know what is going on here but i feel that the audio potential is being lost or the Hi Res audio is not working as it is supposed to be?
  4. I don't what I did but when I play music in Poweramp and I go to Android accessibility option, when I select Mono audio the sound just amplifies at the same volume level. When I switch for mono the mono effect is gone but the amplified audio stays. Is this a bug or a feature?
  5. Chromecast is awesome but by adding lyrics support it would better 😉
  6. U the legend @maxmp thx for the Chromecast support 😍😍😍 I know that I'm asking a bit much but I think that adding a lyrics option in Chromecast would be awesome 😏😉 I know that ur busy it can be in the least priority. Still thanks for Chromecast support 😍
  7. Well I'm not the best person to explain this but I feel that this sounds good to me. If u have a doubt check out the original XDA developers who posted it It's there in the first page 😉
  8. Thanks for trying it out. It's good to tune it to your wishes too.?
  9. Which version r u in. Its just a few things to move up and down. I bet that you can do this.
  10. Thz @fullmetal_soldier people should express their own opinions. But I'm happy with my presets ?
  11. This started after the update, rescanning did nothing. I think this issue is device specific ?
  12. Hey, @andrewilley I think that I have found a bug in the build 709. Is it me or that is common problem that Poweramp show that *no track loaded* Please help ?
  13. It's totally based of ur preference and if u didn't like it just play around with the knobs until u find the sweet spot..
  14. This is the attached file If does not work manual is the way to go bro just like @andrewilley said...
  15. Hey I will reupload the file and try in that I hope that it will work ... last.poweramp-settings
  16. Thx man it works BTW how do u know that the audio is playing in hi res ?
  17. Hey hi res option is showing up in mi a1 But when I active it through the aux The aux is connected but hi res plays through the device speakers ?? Plz help
  18. Bro this file is not meant to be opened paste it into the folder then open Poweramp and go to the settings find a option called import settings
  19. I will upload the present once more k last.poweramp-settings
  20. U should paste this file in the Poweramp folder in the /storage/emulated/0/Android/data/_com.maxmpz.audioplayer Then open Poweramp then go the settings and press the import button *(If u already have a similar file cut it and paste it somewhere else as a backup)*
×
×
  • Create New...