Jump to content
Poweramp

SpannerWZ

Approved Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About SpannerWZ

  • Rank
    Member
  1. http://en.miui.com/thread-2920999-1-1.html here is a thread on the Xiaomi official forums i suggest to give a "confirm" on the first post to make developers on xiaomi know this issue give thanks to @PizzaEX who made the post.
  2. Wow this is really a bad news just bought this phone hoping for higher quality audio
  3. Good to know just bought this phone. have you encounter any major bug or problem on lastest versions?
  4. also it make easy to other users to know if their bugs are already being discused
  5. to report an error go to this section: http://forum.powerampapp.com/forum/19-bug-reports-Poweramp-v3/ it is better that you publish in English because administrators and MaxMP use English and Russian to communicate
  6. to this moment im happy about what i saw in the UI video, i admit that sound quality it's important but i appreciate the new time slider, it's more useful than the old one that always give me problems with my fingers, also it's more fast to use with less menus and more intuitive user UI. one thing that lacks to this day its a more intuitive EQ sliders i would love to have a numerical feedback of every slide or some marks to know if im on 8db or 10db (something like pic)
  7. I happened 4 times now, it occurred randomly and because this i loose playlist with hundreds of songs, and also loosed all rating in my 3000+ songs so its really annoying I notice that this happened one time after an app crash and app freeze, today happened when playing all the song from one artist in a row, between 2 albums the player send me to the first song of all the song that i have and started playing all songs
  8. This, i think the only real problem here is the lack of updates by max about how is going the development of v3...
  9. Consider that the beta is for V3 update that will work from android 5.0+ I recommend you to stay in V2 and test if the issue continues
  10. I have the same issue, in a ZTE S6 with stock rom and root, it happens every time that i turn off the screen
  11. Same here... It would be nice to have an update on the info given by Max...
×