Jump to content
Poweramp

Waifu

Approved Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Waifu

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 793 beta is not working OpenSL HD for Moto Z2 play that Lenovo confirmed in forum for support Hi-Res áudio. I have to back to 709 Alpha to use OPENSL HD.
  2. I have a MOTOROLA Z2 and frankly even though the Snap 626 does not seem to have anything specified by Motorola / Lenovo about the DAC or implementations.. An Lenovo forum admin(An MotoAgent) confirmed that Moto Z2 Snap 626 support 24 bit/192Khz
  3. 1. Moto Z2 Play (snapdragon 626) 2. OREO 8.0 3. Using build 790 (192/24 OpenSL HD) For a Unknown reason, build 709 don't have OpenSL HD for Headphones/Wired SoC supports Aqstic https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/processors/625 https://www.qualcomm.com/solutions/mobile-computing/features/aqstic (I don't have read only acess to /system without root :/)
  4. 1: Samsung Galaxy S6 Edge G925i 2: Android 7 Nougat Stock 3: Exynos 7420 (Wolfson DAC) Option to Enable High-Res Output disapear After Android Marshmallow to Nougat Update. audio_policy.conf
  5. LG K10 2017 (M250ds) Stock Android 7.0 CPU MediaTek MT6750 (This device don't have a proper "audio_Policy" in system/etc, But have 3 Files with "Audio Policy" In file name.) https://drive.google.com/folderview?id=0B10J5yFoRPw-QjJLWjR6NlBlc2s
  6. Not working, V4a 2.5 working only if disable Hi-Res.
  7. I noticed a bug After enabled Hi-Res audio, V4a 2.5.0.5 stops working In V4A page says "Processing:Yes" But music audio for me is like a disabled EQ, Back to normal after Enabling OpenSl Or AudioTrack Latest build 703
  8. I noticed a bug After enabled Hi-Res audio, V4a 2.5.0.5 stops working In V4A page says "Processing:Yes" But music audio for me is like a disabled EQ, Back to normal after Enabling OpenSl Or AudioTrack
×
×
  • Create New...