Jump to content
Poweramp

goldenpis

Approved Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by goldenpis


  1. Hi again. I detect another queue issue I think.

    If I add a album to queue from folder section, the album's playback don't respect the track number. But if the album is added from other section like artist, album... the playback respect the order.

    Over 3.823

    Cheers.


  2. 3 hours ago, andrewilley said:

    I'm not sure I understand what you are saying. You can't enqueue a new song from the main player screen at all (i.e. the top image in your above post), as given that you could only add the track that is currently playing anyway, it would be a bit pointless. :) The same goes for the mini-player at the bottom of the library views, you can't enqueue from that either as it i also the currently playing track already.You can only add a song to the queue from one of the library list views, by long-pressing on the song title (or an album/folder/etc, which will add all of its songs).

    Playback of the queue will then temporarily interrupt the normal (i.e. currently playing) track order - either immediately, or at the end of the current track, depending on your Settings choice. (If you have selected the option to commence the queue after the current track has finished, you can manually trigger it by pressing the >> (Next Track) button, which should start the queue at the first queued track, unless you have shuffling enabled).

    You can see what tracks are already queued in the Library > Queue view, and from there you can select songs to play manually (which will adjust the position in the queue, so the earlier tracks won't get played).

    Andre

    Sorry, my english is a bit poor, i learned english watching Lost 😂, and google translator is helping me.... or dis-helping me, I'm not sure.

    Summary:

    -If I clear the queue and add some albums or songs or whatever, some times the new queue didn't play correctly, the order does not make sense, these are the following:

    • 1- If I start to play (I no mean add) the new queue from the main screen pushing the play button.
    • 2- If I start to play (I no mean add) the new queue from the mini-player

    In both cases, Poweramp shows correctly the artwork and the info of the new queue in main screen and miniplayer, but I keep listening the last song I was listening from the old queue.

    But if in the queue section, with a new queue, with the previous queue cleared, I push play to start the new queue, in this case plays correctly (the last song from the old queue stops, and begin the first song from the new queue).

     

    Attach my Poweramp config.

     

     

     

    Screenshot_20190313-131831.png


  3. 50 minutes ago, andrewilley said:

    What do you mean by the "other interface zone"? The queue should start playing on its own whenever you enqueue any song, and continue until all enqueued songs are done. You can use the controls in Settings > Library > Queue to determine whether the queue overrides normal playback and starts immediately, or it it waits until after the end of the currently playing track. 

    Andre

    I mean from the main screen or from the "miniplayer shortcut". If I forward a new queue song from the main screen, the song order is fully shuffle with all the song fron SD card, don't respect the queue songs. But if I start to play from the queue section queue order works fine.

    Anyway I will check again that you said.

    Thanks.

     

     

    unnamed.png

    hhhh.png


  4. Queue never clear completely, always there is some rest, some tines show a tracks, other times the list appears clear but the number indicator show something like 4/0, or 1/0, if you insist to clear the queue again, never more happens. Them you create a new queue, and always starts with the last song of previous queue, some times if you forward the song, start the new queue some times, other times start few song past the begin of the new queue, or continue with the songs of the old queue.

    Android 7.1.2 custom rom Lineage 14.1

    Poweramp 2.x worked perfectly

     

     

     


  5. On 23/1/2017 at 6:03 PM, goldenpis said:

    Hi everyone, from few days ago I'm a new betatester, and I've some issues/requests to ask.

    First is a problem with the queue. Ok, I have a queue with few albums, and them, few hours or  days later I add another album. The issue is when is playing the last album I added, random song, with blocked screen, the playback is stopped and resumed with the last queue song at the beginning.

    Over CM13.1 Sony Xperia SP

     

    Ok, forget this, the mp3 files was corrupt


  6. Hi everyone, from few days ago I'm a new betatester, and I've some issues/requests to ask.

    First is a problem with the queue. Ok, I have a queue with few albums, and them, few hours or  days later I add another album. The issue is when is playing the last album I added, random song, with blocked screen, the playback is stopped and resumed with the last queue song at the beginning.

    Over CM13.1 Sony Xperia SP

     

    And this is more a request than a issue, could be great that Preamp values could be the same that in stable release, some times the minimum level is to much loud, for example while sleeping.

    Thanks.

    gdcaR81.png

     

×
×
  • Create New...