Jump to content

fmc000

Approved Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Gallery

Downloads

Knowledge Base

База знаний

知识库

Posts posted by fmc000


  1. 33 minutes ago, pauldamo said:

    I really like the option using the default theme for settings it actually uses the theme that I have downloaded and used from Samsung themes.

    In my case it dowsn't work. I use a Samsung black theme (High_contrast_theme_II) but Poweramp settings is white if I select the Default option (not that I will ever complain about this, the app is just amazing).


  2. 3 hours ago, Pg_Pi3Gey said:

    @maxmp 

    This is Bugreport for this.

    If anybody Finds the same. Please feel free to quote this(don't quote whole) or tag me.

    1. If we're going back to the playing song from any menu/playing queue, it starts from 00:00 (means it started playing from start)..

    Logs: PAv3-740_songautoplaystarts.txt

    2. If you're playing a song and drop down it like a little (to go to the artist/folder option/returning to queue) The app crashes.

    Logs:PAv3-740_appcrashreport.txt (includes first report too, sorry can't take it alone)

    3. If you seek to another time. It just scrolls to Start everytime. 

    Logs:PAv3-740_Sleeknowork.txt

    By another user pa.txt

    4. Going back from Queue to Library by clicking the Library option in the top Left. app Force closes.

    logs:PAv3-740_Apcrashqueue-library.txt

     

    ANYBODY HAVING ISSUES LIKE THIS, CAN FORCE CLOSE APP VIA SETTINGS AND CHECK IF IT'S OCCURING AGAIN OR NOT.

     

    PAv3-740_Bug_Songautoplaystart.txt

    PAv3-740_appcrashreport.txt

    PAv3-740_Sleeknowork.txt

    PAv3-740_Apcrashqueue-library.txt

    I cannot confirm any of these issues. Everything works fine on my Smasung A3 2017 with latest original ROM and HighRes output.

    EDIT: WRT point 4: I managed to crash the app pressing the "Back" capacity button whilst in the Queue page.


  3. 18 minutes ago, maxmp said:

    OnePlus One is supported by build-702 (stock ROM COS 12.1.1). If it doesn't work for that ROM, it means it's disabled in that ROM. Your audio_policy.conf is ok, may be build.props audio.offload.pcm.24bit.enable is disabled? Some ROM makers like to "optimize" offloading out, as it glitched in 4.x androids.

    My opo (6.0.1) doesn't have the line you mentioned in the build.prop file but only the 16bit one. Does this mean that it is "optimized" out as you mentioned? Would a local.prop identical line help?

×
×
  • Create New...