Jump to content
Poweramp

fmc000

Approved Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About fmc000

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. In my case it dowsn't work. I use a Samsung black theme (High_contrast_theme_II) but Poweramp settings is white if I select the Default option (not that I will ever complain about this, the app is just amazing).
  2. There's no "Black theme" issue. It's "Settings Theme" (not full UI theme) and in your screenshot the Settings page is indeed black.
  3. I cannot confirm any of these issues. Everything works fine on my Smasung A3 2017 with latest original ROM and HighRes output. EDIT: WRT point 4: I managed to crash the app pressing the "Back" capacity button whilst in the Queue page.
  4. Resumes perfectly for me, every time.
  5. Thanks again for your quick answer. Can you please let me know what should I check in my ROM, so that I can ping the dev for that?
  6. I tried it, after a reboot I can select the Hi-Res audio but as soon as I play a track the app prints "Failed: Poweramp Hi-Res Exp Output. Using default output."
  7. My opo (6.0.1) doesn't have the line you mentioned in the build.prop file but only the 16bit one. Does this mean that it is "optimized" out as you mentioned? Would a local.prop identical line help?
  8. Hi-res output not available on my OPO running slimsaber MM. mixer_paths.xml attached. mixer_paths.xml
×
×
  • Create New...