Jump to content
Poweramp

BassAmp

Approved Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About BassAmp

  • Rank
    Newbie
  1. Thanks for the response. I sent you a log. Wait a minute, that didn't quite sound right! I sent you a Catlog! There are lots of lines pertaining to AVRCP, Bluetooth etc. For example, "AVRCP_GET_PLAY_STATUS". But I didn't see a line where a definitive PLAY command was sent, but maybe I just missed it. If you could have a look, I'd appreciate it. Thanks!
  2. Thanks for the advice. I just downloaded Catlog and tried it out. I started recording right before I paired the phone with the head unit. It couldn't have take more than a few seconds but the log is looooooooooong! There are tons of Bluetooth and A2DP entries. I'll have to dig around and try using the filters and see if I can track down the culprit. Does anyone have any other suggestions as to how I might narrow my search?
  3. I just installed build 552 which includes the following: - polished BT connection code (avoids autoplay for some BT headunits) Unfortunately I'm still having the same problem with my Note 2. I contacted Pioneer and they said my head unit (AVH-P3400BH) does NOT send a play command on BT connect. Any ideas/suggestions?
  4. Just chiming in to say that I am experiencing the exact same problem. Unchecking the 'Respond to Buttons' checkbox is a manageable workaround, although the PA lockscreen is now disabled. As far as I can tell, there is no setting on my head unit (Pioneer AVH-P3400BH) that has anything to do with this. Here are the details of my phone: Samsung Galaxy Note 2 VZW rooted/unlocked Android 4.1.2 stock PA 2.0.9 build 548 full version I'd be happy to do any tests that might be helpful.
×
×
  • Create New...