Jump to content

leontodd

Approved Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About leontodd

  • Rank
    Newbie
  1. I have ticked mobile user agent. (I'm the one who suggested it ) The image is definitely not too big as it was working fine a month ago and the loading icon seems to stay for a second or two then dissappears. All that's left is maybe my provider is redirecting image searches, I will look into it. Screen recorded the bug.
  2. I have ticked mobile user agent. (I'm the one who suggested it ) The image is definitely not too big as it was working fine a month ago and the loading icon seems to stay for a second or two then dissappears. All that's left is maybe my provider is redirecting image searches, I will look into it.
  3. Same bug here only since the last few updates. No album art is found when connecting through a mobile network, but it's perfectly fine on wifi.
  4. Yeah it definitely sounds like you've flashed a new Android ROM but haven't installed Google apps. Search for Google apps (sometimes called gapps) and make sure you get the version compatible with your version of Android. It should be a zip file. Flash that and you have the play store. An easy way to check of you already have gapps is to check if apps like Gmail and Maps are installed, if they're not then you don't have gapps and need to download it.
  5. Poweramp version: 2.0.9-build-539-arm-play Device model: Nexus 5 Android version: 4.4.2 I found that when using Poweramp, the album art downloaded would not return images at all both manually or automatically. My mobile network then refuses to work, yielding this message from my provider Three UK: Are you using your phone as a modem or personal hotspot? Reference SIM002 Using your phone as a modem and connecting it to other devices through WiFi or USB to get onto the internet (also called 'tethering'), is not what the plan you're on was designed for. If you would like to speak to someone about
×
×
  • Create New...