Jump to content

jakeinator21

Approved Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About jakeinator21

  • Rank
    Newbie
  1. I was having this same issue on my galaxy s. After flashing to cm9 it wouldn't download anymore. I went back to stock for a short period of time and figured it would work then but it didn't. Finally upgraded to the Galaxy s3, and figured that would fix the problem, but it didn't. I still can't download on the s3. When I long press on the album art it shows the loading symbol for a little bit and then stops, but it never shows any downloaded art to select. I'm thinking I might downgrade to an older version of Poweramp and see if that fixes the issue.
  2. Yes please. Also to wurstt, how do you use foobar2000 for album art? I've been trying to figure that out forever.
  3. Btw, that Yellowcard album is virtually unknown, I'm impressed.
  4. If you keep your music all in one folder and it isn't well organized this happens a lot. I have had similar problems on multiple occasions. What I usually do is go into the settings, under album art, then deselect "download album art". The I select the "prefer downloaded art" option (this is technically applied only to the player screen but you never know) and uncheck "prefer in-folder images". After that I delete the album art cache and once the cache is cleared I will force stop the app, then restart it and go back to the settings and re-select the download album art option. This has fixed it many times for me. If you want an even better fix, go into your filesystem and delete every single album art file that isn't in an album specific folder, clear Poweramp's app data, then reinstall the app.
×
×
  • Create New...