• Announcements

    • andrewilley

      Poweramp v3 Project Update   04/24/2017

      As you may be aware, the Poweramp developer has been working hard on an updated material design user interface for Poweramp v3 which required a full ground-up rebuild of the code and is taking some time to get to a beta-test stage. See the forum thread for more details and to discuss.    
superluig164

Deleted preset didn't get unassigned!

2 posts in this topic

I had some presets that were assigned to songs.  I recently deleted them, because they were not needed, however Poweramp still switches to the nonexistent preset when the song plays, forcing me to switch it back myself.  I tried creating a new preset by saving the nonexistent one, and Poweramp even highlights it in the list as the selected preset, however assigning and unassigning that new preset does nothing and the old nonexistent one still comes up when the song plays.  I have no idea how to get it off and it's REALLY annoying.  This is obviously a bug.

I'm on build 703.  Galaxy S7 edge, stock software.

Share this post


Link to post
Share on other sites

As far as I know (and I confess I don't use per-song settings, life's too short!) any EQ values assigned to an individual song stay assigned to that song until you change them for that song. Changing a global setting will not alter a per-song setting.

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now