• Announcements

    • andrewilley

      Poweramp v3 Project Update   04/24/2017

      As you may be aware, the Poweramp developer has been working hard on an updated material design user interface for Poweramp v3 which required a full ground-up rebuild of the code and is taking some time to get to a beta-test stage. See the forum thread for more details and to discuss.    
Sign in to follow this  
Followers 0
slackbits

Flac issues XDP-100R

4 posts in this topic

Hi all,

I cannot get any Flac files to play with alpha-build-703-play (Full Version).  I can do AAC, MP3, dsf, but no FLAC.  The built in Music app and UAPP both play them file.  I just get the annoying failed to play file message.

Also on the file info screen I do the the following odd stuff:

Decoder

?

0-bit 0khz 0 kbps

0 Channels

However, looking at the Info/Tags screen it sees the correct time, sample & bit rates...

Thanks in Advance..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you upload the files?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

Just to post a final resolution to this, I had exported all of my Flac files from Roon, and Roon had an issue where it was exporting non-compliant Flac files.  They actually just fixed it this Tuesday, so I was able to re-export my Flac files and they work now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great, glad it's now working for you. One of the pitfalls of multiple different apps and programmers working to the same 'standard'.

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0